Realitní Leader.cz jako spolehlivé řešení vašeho makléřského webu

30.4. 2020

Realitní Leader.cz jako spolehlivé řešení vašeho makléřského webu

Jste-li úspěšným realitním makléřem, tak dříve či později budete přemýšlet o vlastním makléřském webu. Nezáleží na tom, zda pracujte samostatně, v regionální kanceláři, nebo třeba pod křídly frenšízové sítě – osobní web používají všichni úspěšní profesionálové.  Řešení Realitní Leader.cz je ověřenou platformou, která vyřeší nároky pro profesionální prezentaci každého realitního makléře. Vybudovali ho zkušení ajťáci se znalostí realitního trhu a využívají ho již desítky makléřů po celé České republice. 


Začneme tím, že Realitní Leader.cz vám umožní zprovoznit web, který je postavený na míru potřebám realitních makléřům. Jeho účelem je mít příjemné a účelné prostředí, kde si makléř úspěšně buduje svou značku, inzeruje nemovitosti ze svého portfolia a komunikuje se svými stávajícími i potencionálními klienty. Projekt provozuje společnost Lewest.cz a zde jsou nejčastější otázky makléřů, které týmu Realitní Leader.cz makléři pokládají: 

Co od nás potřebujete, abyste mohli web vytvořit? 

Stačí, když zašlete svou osobní fotografii, krátký text o Vás a Vaše reference. O vše ostatní už se postaráme my.

  

Chcete psát na Vašem webu blog? 

Není nic jednoduššího, i o tohle se Vám dokážeme postarat. 


Co dělat pokud se objeví technické problémy na webu nebo si nevíte rady s nastavením reklamy?

I na to jsme připraveni. Každý měsíc od nás máte 15 minut zákaznické podpory zdarma. 


Dělá Vám starosti sběr kontaktů a zápasíte s tabulkami či jinými zápisy? 

Další problém, který dokážeme vyřešit za Vás. Naši ajťáci vyvinuli systém, v kterém přehledně naleznete veškeré informace o všech Vašich klientech. 


Je Realitní Leader pouze pro jednotlivce?

Samostatných makléřů je mezi našimi uživateli nejvíce, ale jsme připraveni vytvořit fungující koncept i pro celé realitní kanceláře. Poskytujeme snadné a kvalitní řešení i pro kanceláře s několika desítkami makléřů. 


Firmy, které weby nabízí většinou neumí zajistit export mých nemovitostí, nebo po mě chtěli hodně peněz za naprogramování. Kolik export stojí v Realitní Leader.cz?  

Pokud inzerujete na serveru ČeskéReality.cz, což je náš partnerský portál, tak vás export stojí 0,- Kč. To platí i pro případ, že na jmenovaném serveru inzeruje vaše mateřská realitní kancelář. Frenšízy zde inzerují všechny, takže ani u nich není problém „vyzobnout“ bez poplatku pouze Vaši nabídku. O export mít tedy starost nemusíte, zařídíme za vás. A zcela bezplatně. 


Kolik spuštění a provoz makléřského webu před řešení Realitní Leader.cz mě bude tedy celkově stát?

Export nemovitostí: 0 Kč. 

Naprogramování a 1 korektura výsledné podoby: 0 Kč  

Měsíční paušál: 490 Kč bez DPH.  

Při celoroční platbě najednou získáte 15 minut měsíčně zdarma svého osobního správce na úpravy Vašeho webu typu: vložené příspěvku do blogu, výměna makléřských fotografií, úprava v kontaktech atd… 


Když si to tedy vše shrneme, zjistíme, že díky Realitnímu Leadrovi nezískáváte jen svůj vlastní web, ale stojí za vámi celá digitální agentura, která je na trhu už 10 let. Již brzy se vám osobně představí zakladatel agentury, který vysvětlí, proč je projekt Realitní Leader 

Zajímavosti Aktuality Programování Marketing