Proč mít jako realitní makléř web u Realitního Leadera?

14.5. 2020

Proč mít jako realitní makléř web u Realitního Leadera?

Jak vznikl nápad na realitního Leadera? 

Celá myšlenka vznikla přibližně před rokem. Před pár lety byl David Křiváček (jednatel firmy Lewest) jedním z makléřů. Za tu dobu co působil na realitním trhu si vybudoval velký okruh přátel, kteří se realitami zabývají dodnes. Když s nimi dnes David sedí u kávy, uvědomuje si co ho při práci makléře zatěžovalo, a co vše realitní makléře tíží i dnes. Proto přišel nápad s tímto projektem. Realitní Leader je totiž možnost jak ušetřit makléřům až hodiny práce a zároveň budovat jejich osobní značku.

Dalším aspektem, který vedl ke vzniku myšlenky Realitního Leadera, byla školení pro makléře, na kterých David s Michalem (specialista na sociální sítě) přednášeli, proč a jak tvořit svou vlastní reklamu, která podtrhne váš osobní brand. Nebylo školení, aby se nedostalo i na otázku o webových stránkách realitního makléře.

Spojili jsme si všechny kousky skládačky dohromady a začal vznikat projekt Realitní Leader. 


Proč právě České Reality? 

Firma Lewest vznikla právě i díky nim. Jsme jejich dceřiná firma.

Každý mi dá jistě za pravdu, že České Reality patří mezi TOP inzerenty na trhu. Svědčí o tom i to, že patří mezi 3 nejlepší inzerenty realit na českém trhu. Pohybují se v realitách už 20let. 

Spojili jsme síly a díky Českým Realitám, mohli ajťáci začít pracovat na můstku, který převede reality od nich, na web makléře, který je pod záštitou Realitního Leadera.


Jak probíhal vznik RL? Kdo se na čem podílel?

Jedním slovem ,,těžce”. Od začátku to byla velice složitá cesta. A proč? No protože cíl musel být co možná nejjednodušší. Ladili jsme každičký detail. Realitní Leader není postavený na žádném šablonovitém řešení. Tvořili jsme ho úplně od nuly. 

Do vzniku Realitního Leadera byli zapojeni téměř všichni pracovníci Lewestu. Od IT oddělení, přes marketingové, obchodní až po to grafické. Každý přidal ruku k dílu. 

A díky Českém Internetu probíhala propagace Realitního Leadera a především dodání realit, bez kterých by tento projekt vůbec nemohl vzniknout. 


Jaké překážky při vzniku nastaly?

Vlastně hned od začátku jsme přemýšleli jak celý projekt správně uchopit. Museli jsme se vcítit do role makléře a přemýšlet, jak mu předat všechno to, co jsme měli na papíře, ale zároveň to muselo být co nejjednodušší jak pro nás tak i pro makléře. 

Ta největší zátěžová zkouška padla na ajťáky. Museli vymyslet, jak vytvořit můstek, který bude převádět nemovitosti z Českých Realit na web makléře. Trochu to bolelo, ale povedlo se a my jsme mohli začít stavět web.


Jak dlouho projekt vznikal?

Od první myšlenky je to cca rok. Ale je to přibližně půl roku, kdy začala ta opravdová práce na Realitním Leadrovi. Během toho půl roku, jsme museli prokopnout několik bariér a doladit chyby, abychom konečně mohli Realitního Leadera poslat na svět.


Proč je Realitní Leader pro makléře tak výhodný? 

Chcete všech 1836 důvodů nebo vám budou stačit jen ty nejpodstatnější?

Díky Realitnímu Leadrovi máte do 48 hodin svůj vlastní web.

Na webu jsou veškeré informace, které nám zašlete. 

Tvoříte svůj osobní brand.

Odpadne vám několik hodin starostí a trápení se správou webu.

Nemusíte řešit doménu, hosting, https certifikát apod..

Web bude čistý a přehledný. Lidé na něm naleznou všechny potřebné informace.

Obstaráme za vás bezstarostný převod všech vámi inzerovaných nemovitostí z Českých Realit. 

Stojí za vámi celé zázemí digitální agentury, které je připraveno kdykoliv pomoct.

Nejenom, že vám můžeme s online marketingem poradit, ale můžeme vám ho i zajistit.

A to nejlepší na konec. Finančně vás tohle všechno úplně nezruinuje.


Pokud vám tyto důvody stále nestačí, zavolejte nám. Přijedeme buď my za vámi nebo se zastavíte vy u nás a u kávy můžeme všechno v klidu probrat.. 


Kdo se může stát součástí RL? 

Kdokoliv, kdo inzeruje na českých realitách.

Jakýkoliv makléř nebo menší realitka.

Kdokoliv chce patřit do komunity Realitního Leadera. 

A pokud neinzerujete na Českých Realitách, nevadí. I na tohle máme řešení! Buď ruční práce nebo se domluvíme s jeho mateřskou RK.


Projekt už nějakou chvíli běží, jaký je o Realitního Leadera zájem?

Nečekaně dobrej. :-) Popravdě jsme ani nečekali, že bude hned ani ne na začátku takový zájem. Někteří realitní makléři a kanceláře si web od Realitního Leadera objednali ještě před jeho spuštěním. Takový zájem nám dělá vážně velkou radost a doufáme, že  křivka zájmu o Realitního Leadera bude jen stoupat. 


Poděkování

Na závěr bychom ještě jménem Lewestu chtěli poděkovat Českému Internetu za spolupráci a také všem kolegům, kteří se na projektu podíleli. Ale především, chceme poděkovat vám, kteří chcete patřit do komunity Realitního Leadera.


Myslím, že jsme řekli už vše, ale pokud vás zajímá více, a nebo uvažujete o tom stát se součástí Realitního Leadera, navštivte webové stránky www.realitnileader.cz.


Těšíme se na spolupráci

Tým Lewest 

SEO Zajímavosti Aktuality