Nová éra Lewestu je tady!

7.10. 2019

Nová éra Lewestu je tady!

Bolelo to, trvalo to ale povedlo se. Po měsících analyzování, vymýšlení, trápení se zda to je či není ono, je na světě nový počátek naší agentury.


Čím, že jsme novou éru odstartovali? Je to prosté! Vytrhali starý plevel, zasadili nový trávník a pustili se po letech do identity, která podtrhne skutečnost, že jsme na trhu od roku 2011 a máme za sebou řadu významných projektů. Zjistili jsme totiž, že pomalu dospíváme a je čas odmaturovat.

Spojili jsme dvě designerské kapacity a započali proces, který měl dát díky a nashledanou dnům minulým a vzhlédnout k dnům budoucím. Nevzdat se hodnot, na kterých jsme agenturu před lety začali stavět, ale postavit se čelem k novým výzvám. Martin Hrabánek, který se postaral o naše nádherné logo a naše Simča Sudová, která se postarala o zbytek identity a web, na který jsme skutečně pyšní, zaslouží nesčetněkrát díky. Díky, díky, díky, díky a tak dále.

Budeme noví, jiní, ale pořád stejně skvělí a odhodlaní tvořit pro vás velké věci! Lewest.cz má aktuálně zbrusu nově poskládaný mančaft, složený z lidí, kteří jsou v týmu téměř od počátku, dravých nováčků, ale také mentorů, kteří byli u počátku internetu v čechách a skutečně vědí, kam nás směřovat. Tým, který si po měsících sednul a zjistil, že nám naše společné hodnoty dávají smysl. Jdeme naproti Vašim skvělým projektům, Vašim snům o tom, jak z tak mocného média jakým internet je, vytěžit maximum. To vše bylo potřeba něčím odstartovat a tak jsme si kromě nové identity, webu a části týmu dopřáli ještě nové kanceláře, které pro Vás již brzy otevřeme. Proč? No protože pro Vás chystáme kromě jiného řadu skvělých školení a setkání a k tomu je zapotřebí příjemného prostředí.

Jedna věc přeci jen zůstává stejná. Dále tvoříme weby, děláme marketing a s klienty mluvíme řečí jejich kmene.

Těšíme se na spolupráci!

PPC Facebook Marketing